Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavské Vánoční putování na Tři krále skončilo. Na části trasy ale do konce ledna zůstává výzdoba

Jihlavské Vánoční putování je u svého konce. Stejně jako před rokem, i toto bylo mezi malými i velkými účastníky hojně navštěvované. A dobrou zprávou je to, že další putování se plánuje zase na letošní Velikonoce.

Od první adventní neděle až do Tří králů si mohli malí i velcí zájemci projít deset stanovišť od Březinek, přes centrum města až po Nový Pávov. Na každém místě na ně čekal lehký úkol, jehož řešení zapisovali do speciální kartičky. Po jejím odevzdání pak každý z nich získal drobnou odměnu – jihlavské jojo.

Ze všech zúčastněných bylo vylosováno deset výherců, na které čeká hlavní odměna. „Tu si budou moci vyzvednout na Městském informačním centru na Masarykově náměstí od 13. do 31. ledna,“ upozornila Ivana Hamáčková z městské příspěvkové organizace Brána Jihlavy s tím, že jména výherců jsou zveřejněna na facebookových stránkách Města Jihlavy. Pokud si někdo výhru, kterou je například plyšový ježek, komiks nebo powerbanka, nepřevezme, bude v únoru vylosován náhradník.

Vánoční putování, na kterém se podílel Odbor školství, kultury a tělovýchovy ve spolupráci s moderátorem Milanem Řezníčkem, se těší mezi veřejností velké oblibě. Další putování je proto pro zájemce připraveno také na Velikonoce.

„I nadále ale zůstává na části trasy Vánočního putování výzdoba. K vidění je v ulici Leoše Janáčka a v ulici Buková, a to až do konce ledna," dodává Lucie Maxová z jihlavského oddělení vnějších vztahů. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Vánoce, putování, výhra, trasa, Jihlava, Velikonoce, advent, Leoš Janáček, Nový Pávov, Březinka, Milan Řezníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské Vánoční putování na Tři krále skončilo. Na části trasy ale do konce ledna zůstává výzdoba | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.