Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V areálu Český mlýn bude zbudováno víceúčelově hřiště na pétaque a míčové hry

Možnosti aktivně trávit svůj volný čas v areálu Český mlýn budou zase o něco širší. V blízkosti jezu řeky Jihlavy zde vyroste víceúčelové hřiště, kde se bude moci hrát jak pétanque, tak například míčové hry.

Jihlavští zastupitelé dneska schválili převod peněz na pořízení projektové dokumentace na výstavbu víceúčelového hřiště v areálu bývalého koupaliště u Českého mlýna. V areálu u jezu řeky Jihlavy se nyní nachází antukové hřiště a stavba torza bývalých loděnic, která byla v minulosti poškozena požárem.

„Prvotní impuls k výstavbě víceúčelového hřiště městu dali členové Sportovního klubu Jihlava, kteří jsou zde v pronájmu. Jim by pozemek i nadále zůstal, o samotné hřiště by se už starali sportovci z oddílu pétanque. Hřiště by však bylo možné využít také pro míčové hry a další sportovní aktivity,“ informoval tiskový mluvčí jihlavského magistrátu Radovan Daněk.

Finance na pořízení projektové dokumentace na víceúčelové hřiště se přesunou z akce výstavby stavby šaten pod malým zimáčkem, kde se ušetřilo na projektové dokumentaci. Pořízení projektové dokumentace na víceúčelové hřiště by nemělo stát víc jak 120 tis Kč.

Ohodnoť článek

Foto chrudimka.cz | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, sportovní vyžití, hřiště, pétaque, mlýn, míčová hra, projektová dokumentace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V areálu Český mlýn bude zbudováno víceúčelově hřiště na pétaque a míčové hry | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.