Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Projekt Rezidence Vrchlického ožil, na místě zbouraných kasáren vyrostou do příštího podzimu čtyři bytové domy

Výstavba bytového projektu Rezidence Vrchlického byla po dlouhých soudních sporech obnovena. První etapa výstavby, tedy čtyři bytové domy s celkem 63 jednotkami, má být dokončena na podzim příštího roku. Upřednostněni byli ti zájemci, kteří již složili rezervační zálohu předchozímu developerovi.

Nová eveloperská společnost RVD Jihlava nyní na jaře zahájila prodej bytových jednotek prvních dvou etap projektu Rezidence Vrchlického. Ve stejnojmenné ulici v lukrativní části Jihlavy vyrostou do příštího podzimu čtyři bytové domy ve kterých bude realizováno 63 bytů (od velikosti 1+kk až po exkluzivní penthausy 4+kk se střešními terasami) a 1 obchod. A nejpozději do konce roku 2022 se předají byty do užívání.

„Měli jsme určitý závazek vůči zájemcům, kteří projevili zájem o byty již u původního developera, že v případě obnovy projektu bude zkontaktováni jako první,“ říká Eva Šimánková, zástupce developera. „Dospěli k tomu, že bude seriózní vrátit klientům již zaplacené rezervační zálohy a dát jim slib, že jakmile se dořeší soudní spory, budou osloveni přednostně s nabídkou bytů, které parametry a dispozicí odpovídají jejich předchozímu zájmu.“

A ten zájem je obrovský, drtivá většina těchto klientů této nabídky využívá. I proto zatím není zveřejněno, které z bytových jednotek se nakonec dostanou do veřejné inzerce. „Chceme dořešit zájemce z původního projektu, kteřé jsme informovali o nových termínech a nových cenách,“ doplňuje Šimánková. Podle ní by se mohly být internetové stránky projektu s nabídkou bytů aktivní přibližně v půlce května.    

S otázníkem je zatím podoba nových bytových domů, ta zatím zveřejněna nebyla. Brzy však bude možné vizualizace vidět na bannerech na oplocení areálu a rovněž na webu developera. Ten počítá též s následnou výstavbou druhé etapy, kdy budou dokončeny zbývající dva bytové domy s 56 byty. 

Pod finální podobou projektu je podepsán architektonický ateliér Artprojekt Jihlava. Generálním dodavatelem je brněnská divize společnost GEOSAN GROUP, která počátkem dubna obnovila stavební práce.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Rezidence Vrchlického

Štítky Rezidence Vrchlického, stavba, byty, obnova, projekt, bytový dům, podzim, Jihlava, Geosan Group

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projekt Rezidence Vrchlického ožil, na místě zbouraných kasáren vyrostou do příštího podzimu čtyři bytové domy | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.