Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do kina Dukla za intenzivnějšími zážitky. Město zaplatilo nový zvukový systém a sedačky

Kvůli výměně sedaček bude do začátku Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů omezen provoz velkého sálu kina Dukla, v malém sále se budou sedačky měnit až po skončení festivalu. Zvukový systém je již vyměněn v obou sálech.

Statutární město Jihlava pravidelně investuje do rozvoje kultury ve městě. V současné době v rámci provozního rozpočtu majetkového odboru zajišťuje výměnu sedaček v Kině Dukla, a to za necelé dva miliony korun.

Velký sál Reform tedy bude pro nadcházející 24. ročník MFDF špičkově vybaven – v letošním roce se již za finanční pomoci města nahradily zastaralé zvukové systémy, a to za přibližně milion a půl korun.

„Provoz kina je tak omezen na sál s výrazně menší kapacitou. Kino Dukla proto prosí všechny návštěvníky, aby preferovali bezkontaktní on-line nákup vstupenek přes webové stránky www.kinodukla.cz,“ doplnil Radovan Daněk, mluvčí města Jihlavy.

Výměna sedaček byla rozdělena do dvou etap – při první se nahradí sedačky a zvukový systém ve velkém sále, a to do 27. října, kdy začíná Mezinárodní festival dokumentárních filmů. V malém sále se sedačky nahradí až po skončení festivalu. Zvukový systém je již nový v obou sálech.

V loňském roce v Kině Dukla proběhla oprava promítacího stroje a také oprava dvou zvukových systémů, které dohromady stály necelých 400 tisíc. O průběhu oprav a případném znovuotevření velkého sálu Reform budou pracovníci kina informovat na zmíněných stránkách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Kino Dukla, Jihlava, kino, festival, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do kina Dukla za intenzivnějšími zážitky. Město zaplatilo nový zvukový systém a sedačky | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.