Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do Humpolce se od pondělí vrátí stavební dělníci. Řidiči se musí připravit na dopravní omezení

Do Humpolce se od pondělí 6. března opět vrátí stavební dělníci. Konkrétně na ulici Lužická, kde budou pokračovat opravy. Ty si opět vyžádají částečné, a v některých fázích i úplné omezení dopravy.

„V loňském roce se podařilo dokončit rekonstrukci silnice v části od okružní křižovatky po křižovatku s ulicí Raisovou, pro letošní rok je v plánu zbývající delší úsek až k čistírně odpadních vod. Práce by měly být kompletně hotové do konce října," nastínila v tiskové zprávě Jitka Svatošová, mluvčí Kraje Vysočina. 

A kde konkrétně se bude po přestávce pokračovat? Sdružení firem Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s., a SWIETELSKY stavební, s. r. o., se hned na začátku příštího týdne pustí do druhé náročnější části rekonstrukce Lužické ulice od křižovatky s ulicí Raisovou až po čistírnu odpadních vod. Její součástí je i vlastní investice města, tedy rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení, a vybudování nové dešťové kanalizace, na které se finančně podílí Kraj Vysočina a město Humpolec.

„Předpokládané náklady za stavební objekty, které má v režii Kraj Vysočina, jsou ve výši 46,4 milionu korun a budou v plné výši hrazeny z krajského rozpočtu," vyčíslila na závěr mluvčí Vysočiny. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kraj Vysočina | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky oprava, rekonstrukce, stavební, stavba, omezení, doprava, Lužická, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Humpolce se od pondělí vrátí stavební dělníci. Řidiči se musí připravit na dopravní omezení | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.