Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Práce na průtahu Jemnicí pokračují. Kde všude je omezení pro řidiče?

V loňském roce v dubnu byly zahájeny práce na průtahu Jemnice na Třebíčsku na silnici II/152. Rekonstrukce probíhá v několika etapách a jde ruku v ruce s omezením pro řidiče.

Nyní práce pokračují, aktuálně jsou stavební dělníci k vidění v ulici Velká Brána od Penny marketu ke křižovatce s ulicí Úvoz a v ulicí Na Podolí po křižovatku ulic Na Podolí - 28. října – Červenomlýnská. „Uvedená křižovatka bude uzavřena pravděpodobně do soboty 27. srpna v závislosti na počasí. Celá uzavírka bude trvat do konce září. Budou zde probíhat dokončovací práce, které není možné provádět za plného provozu," upřesnila mluvčí Kraje Vysočina Jitka Svatošová. 

Na projekt II/152 Jemnice – průtah s celkovými stavebními náklady ve výši 38 milionů korun požádal Kraj Vysočina o finanční podporu z Integrovaného regionálního operačního programu.

V pátek 19. srpna byla pro řidiče uzavřena křižovatka ulic Na Podolí, 28. října a Červenomlýnská. Oficiální objízdná trasa je vedena přes obec Pálovice.

„V celém úseku od Penny marketu bude probíhat recyklace podkladních vozovkových vrstev v kompletní šířce vozovky. V dalším týdnu bude prováděna pokládka asfaltových vrstev," doplnila závěrem mluvčí Svatošová. 

Ohodnoť článek

Foto Kraj Vysočina | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky průtah, doprava, stavba, omezení, uzavírka, II/152, Jemnice, okres Třebíč, Penny Market, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na průtahu Jemnicí pokračují. Kde všude je omezení pro řidiče? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.