Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třešť se kvůli opravě asfaltu opět částečně uzavře. Průjezd ulicí Palackého bude zakázán

Řidiči, kteří budou od středy 25. srpna projíždět Třeští na Jihlavsku, se opět musí připravit na dopravní omezení. Kvůli opravě asfaltového povrchu bude uzavřena Palackého ulice, a to v úseku od železničního přejezdu po Hodickou ulici.

Práce začnou ve středu 25. srpna, kdy se bude do dalšího dne frézovat asfalt. Opravy bude provádět Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, město Třešť pak opraví hlavní řad kanalizace u parkoviště Penny Marketu.

„Vjezd do opravovaného úseku bude povolen pro návštěvníky polikliniky, zákazníky Penny Marketu i dalších obchodů a Auto-Pneu centra včetně ruční myčky, dopravní obsluze i občanům, kteří v ulici Palackého bydlí nebo vlastní nemovitost,“ upřesňuje starosta Třeště Vladislav Hynk.

Objízdná trasa pro všechny ostatní bude vedena ulicemi Nerudova, Čenkovská, Jiráskova, K Valše a Hodická. Průjezd celou ulicí Palackého bude zakázán. „Délku uzavírky budeme schopní říci někdy během příštího týdne,“ dodává Hynk.

Opravy se dotknou také těch, kteří cestují hromadnou dopravou. Autobusová zastávka totiž bude přesunuta do ulice K Valše pod učiliště.

Ohodnoť článek

Foto Město Třešť

Štítky Třešť, uzavírka, oprava, asfalt, objížďka, doprava, okres Jihlava, Penny Market, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třešť se kvůli opravě asfaltu opět částečně uzavře. Průjezd ulicí Palackého bude zakázán | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.