Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při ranním střetu osobáku s vlakem se zranila řidička auta. Zásah na místě stále probíhá

, aktualizováno 8. července 2021, 8:08

Záchranné složky zaměstnala dnes ráno dopravní nehoda, při níž se střetlo osobní auto s osobním vlakem. Incident se odehrál na přejezdu v obci Přibyslavice, výsledkem je zranění jedné osoby.

„Hlášení o nehodě jsme na lince tísňového volání přijali krátce po půl sedmé ráno a na místo události operační důstojník Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina vyslal jednotku profesionálních hasičů ze stanice v Třebíči společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Okříšek a jednotkou HZS SŽDC Havlíčkův Brod. Při střetu osobního vlaku a osobního vozidla se zranila řidička vozidla," uvedla první informace Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Zraněnou ženu zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitkou k dalšímu ošetření do nemocnice.  Doprava na trati byla okamžitě zastavena.

„Zasahující hasiči provedli na vlaku a vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah stále probíhá," dodala mluvčí Musilová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, vlak, střet, auto, zranění, přejezd, Přibyslavice, sbor dobrovolných hasičů, Správa železniční dopravní cesty, Hasičský záchranný sbor, Kraj Vysočina, Třebíč, Havlíčkův Brod, Okříšky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Běleš

Nechl bych ji zaplatit kompletně všechno protože je vidět žě vlak narazil do zadní části auta a to vypovídá ,že ten vlak musela vidět a stejně na přejezd vjela a taky by se to mělo brát jako obecní ohrožení .Vždyť je to každý den, ( nezastavý na červenou a pak se ještě hojí na pojišťovně) podle mého názoru by každý řidič který projede na červenou a způsobý dopravní nehodu by měl přijít o řidičák nadosmrti protože takový nezodpovědný trotl nemá na silici co pohledávat.

Čtvrtek, 8. července 2021, 08:46Odpovědět

Při ranním střetu osobáku s vlakem se zranila řidička auta. Zásah na místě stále probíhá | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.