Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Výstavba protihlukové stěny podél Pávova získala stavební rozhodnutí. Přihlásilo se 5 zájemců

V této stavební sezoně by mohla být zahájena a zároveň i ukončena stavba protihlukové stěny podél městské části Pávov, stejně jako úprava doposud uzavřeného sjezdu ze silnice I/38. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) totiž získalo pravomocné stavební rozhodnutí.

„V mezidobí vydání stavebního povolení a jeho nabytí právní moci jsme připravili veřejné výběrovéřízení na zhotovitele této zakázky v předpokládané hodnotě 53,6 milionu korun bez DPH. K 8.4.2021 jsme obdrželi nabídky od celkem 5 zájemců o realizaci stavby, která bude na základě smlouvy o spolupráci spolufinancována statutárním městem Jihlava. Nabídky se pohybu jí v rozmezí od 51,72 po 72,35 milionu korun bez DPH,“ sdělil za ŘSD Martin Buček. 

Aktuálně hodnoticí komise posuzuje všechny doručené nabídky z hlediska naplnění požadavků stanovených zadávací dokumentací k veřejné zakázce, aby následně vybrala nejvýhodnější nabídku z hlediska nabízené ceny a délky záruční doby.

„Stavbu bychom rádi zahájili i ukončili v této stavební sezoně,“ dodává závěrem Martin Buček.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky stavba, stěna, protihluková, Pávov, I/19, sjezd, ŘSD, doprava, Ředitelství silnic a dálnic, Martin Buček, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstavba protihlukové stěny podél Pávova získala stavební rozhodnutí. Přihlásilo se 5 zájemců | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.