Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nehody pokračují. Autobus narazil do plynové přípojky, na Žďársku se vzpříčil kamion

, aktualizováno 8. dubna 2021, 9:08

Záchranáři na Vysočině dnes ráno vyjížděli k dalším dopravním nehodám, které jsou zřejmě ovlivněny počasím, kdy do rána napadl nový sníh a silnice jsou sjízdné s opatrností.

Před sedmou hodinou ráno vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod k ohlášenému střetu nákladního a osobního vozidla v ulici Lidická v Havlíčkově Brodě. Při nehodě se zranila řidička osobního vozidla.

„Zdravotníci ji po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do havlíčkobrodské nemocnice. Na havarovaných vozidlech hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté," uvedla Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

U Heraltic došlo ráno k nehodě. Na vyproštění byl povolán jeřáb

Počasí a nový sníh i dnes komplikuje cestování po Vysočině. Policisté od rána evidují hned několik nehod. Hasiči vyjížděli například k nehodě u Heraltic na Třebíčsku. Řidič z ní naštěstí vyvázl bez zranění.

O hodinu později záchranáře zaměstnala nehoda autobusu u Jakubova na Třebíčsku. Ten podle dostupných informací narazil do plynové přípojky u rodinného domu. V době nehody cestovali v autobuse dva lidé. Z nehody vyvázli bez zranění. „Unikající plyn z poškozené plynové přípojky hasiči zastavili. Na místo události byl povolán pracovník plynárenské společnosti. Havarovaný autobus hasiči zabezpečili proti požáru a úniku provozních kapalin. Zásah na místě události stále probíhá," dodává Musilová. 

V Novém Městě na Moravě se krátce po osmé hodině vzpříčil kamion. Událost se stala ve směru na Petrovice. Komunikace u Nového Města na Moravě je průjezdná, hasičům se podařilo před devátou hodinou dopoledne vzpříčený kamion vyprostit za pomoci jeřábu.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehody, počasí, sníh, policie, hasiči, zranění, okres Žďár nad Sázavou, havárie, Kraj Vysočina, Havlíčkův Brod, Nové Město na Moravě, okres Třebíč, Jakubov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehody pokračují. Autobus narazil do plynové přípojky, na Žďársku se vzpříčil kamion | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.