Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Konec parkování zdarma. Vjezd do pelhřimovské nemocnice je znovu zpoplatněný

Pokud plánujete parkovat v areálu pelhřimovské nemocnice, tak se připravte na to, že parkování je tu ode dneška opět zpoplatněno. Řidiči mohou na parkoviště přijet z ulice Slovanského bratrství dvěma vjezdy.

Oba jsou osazeny závorami a terminály se samoobslužným systémem a jsou zabezpečeny kamerovým systémem v souladu s platnou legislativou.

„Při vjezdu do nemocnice musí řidič vozidla stiskem tlačítka odebrat parkovací lístek. Následně se mu automaticky otevře závora, která se po projetí opět automaticky zavře," uvedla v tiskové zprávě mluvčí Nemocnice Pelhřimov Alexandra Knapová. 

Prvních třicet minut je parkování v areálu nemocnice zdarma, poté každá další hodina vyjde na 30 korun. Invalidé za parkování neplatí, stejně jako dárci krve a krevních složek v den odběru.

Parkovné je možno zaplatit v hotovosti na info centru v hlavní lůžkové budově, případně na bezobslužné pokladně umístěné u továrního komína. „Po vložení parkovacího lístku je lístek načten a vyhodnoceno parkovné. Platit lze hotově i bezkontaktně. Po úhradě parkovného je zobrazeno „Parkovné zaplaceno“ a vrácen případný přeplatek platby," vysvětluje mluvčí Knapová. 

Nemocnice Pelhřimov umožňuje vjezd soukromých vozidel do areálu pouze za účelem dopravy pacientů nebo v případě ošetření, dále vjezd soukromých vozidel zaměstnanců, vjezd služebních vozidel a vozidel dodavatelských firem. Řidiči mohou parkovat pouze na vyhrazených parkovištích. 

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Pelhřimov

Štítky nemocnice, vjezd, poplatek, doprava, Pelhřimov, parkování, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec parkování zdarma. Vjezd do pelhřimovské nemocnice je znovu zpoplatněný | Pelhřimovsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.