Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihlava má i během prázdnin otevřená některá školní hřiště

O prázdninách se jezdí na dovolené, výlety, prostě pryč od stereotypu a neustávající práce. Jenže dovolená, to je jeden, dva týdny mimo, ale co se zbytkem léta ve městě? Jihlava nabízí spoustu aktivit, kterých je možné kdykoli využít, stačí se jen podívat na web města – v tomto roce byla upravena prezentace města a vše potřebné lze najít podle druhu zábavy na odkaze jihlava.cz/sport, jihlava.cz/kultura a jihlava.cz/turista.

Veřejná hřiště

Přes léto jsou veřejnosti otevřená některá školní hřiště, a to u ZŠ Seifertova, Nad Plovárnou a nově letos také u ZŠ Kollárova. Více informací, včetně kontaktu na správce hřiště, lze najít v provozním řádu

Zajít si něco zahrát s vlastním náčiním lze i na některém z veřejných sportovišť. Jejich seznam lze najít na stránce jihlava.cz/sport. Najdete zde i mapu volně přístupných veřejných hřišť, kterých je v Jihlavě celkem 38.

Městem s ježkem

Mezi dalšími tipy na letní aktivity nesmí chybět cyklovýlet po nejzajímavějších místech města. Sport spojený s kulturou a místní historií najdete na odkazu jihlava.cz/cyklomapa. V mapě lze najít tři hlavní barevně oddělené trasy, které vedou celým městem, a to včetně tipů na zastávky u jihlavských památek a jiných zajímavostí. Můžete se tak zastavit například na secesním mostě U Jánů, u studánky na Skalce nebo se jít zchladit do jihlavských kolektorů.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky hřiště, sport, léto, prázdniny, otevřeno, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava má i během prázdnin otevřená některá školní hřiště | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.