Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlava zavede debaty s občany. První už v pátek v maringotce na náměstí

Trápí vás něco, co se týká krajského města? Máte dotaz na jihlavskou primátorku nebo na některého z jejích náměstků? Potom přijďte v pátek 28. srpna od 14 hodin k maringotce na Masarykově náměstí, kde vedení Jihlavy, otevřené debatě, usedne k paletovým stolům.

Lidé budou moci debatovat s primátorkou města Karolínou Koubovou společně s náměstkem pro rozvoj města Petrem Ryškou, náměstkem pro územní plánování Vítem Zemanem, uvolněným radním pro dopravu Jaroslavem Vymazalem a radní pro kulturu Silvií Čermákovou.

„Bude to první série z besed, kterými bychom se chtěli více přiblížit lidem a jejich individuálním problémům. Další diskuzní fóra s veřejností budeme pořádat každé druhé pondělí, vždy od 17 hodin. Druhé by se tedy mělo uskutečnit už 14. září. Kdo tedy nestíhá sem, může přijít potom – pravděpodobně do gotické síně jihlavské radnice, podrobnosti ale ještě předem zveřejníme,“ uvedla primátorka Karolína Koubová.

Při setkání s veřejností v pátek 28. srpna si budou moci návštěvníci navíc dát nápoj na účet města, a to prostřednictvím rezervačních lístků, které bude možné si vyzvednout ve stánku vedle maringotky. K dispozici bude zdarma také omezené množství slamáků s logem města. Setkání potrvá do 15:30.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky debata, vedení, radnice, maringotka, Jihlava, Karolína Koubová, Petr Ryška, Jaroslav Vymazal, Silvie Čermáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava zavede debaty s občany. První už v pátek v maringotce na náměstí | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.