Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policejní ředitelství na Vysočině hlásí změnu úředních hodin. Lidé by měli upřednostnit online komunikaci

Pokud máte cestu na krajské pracoviště odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál a odboru cizinecké policie, pak vás bude zajímat informace o tom, že na uvedených místech jsou změněné úřední hodiny. Konkrétně se to týká středy 23. prosince a také nadcházející středy, tedy 30. prosince.

V tyto dny budou úřední hodiny pro veřejnost od 9 do 12 hodin.

„Změna se týká všech kontaktních pracovišť odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v celém Kraji Vysočina a odboru cizinecké policie (oddělení pobytových agend - pracoviště na ulici Wolkerova v Jihlavě a na ulici Štáflova v Havlíčkově Brodě),“ upřesňuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

I v tomto případě policisté žádají o omezení osobního kontaktu s žadateli a účastníky správních řízení na nezbytně nutnou úroveň, a to zejména upřednostňováním písemného, elektronického či telefonického kontaktu před osobním kontaktem ve všech případech, kdy je to možné.

„Na internetových stránkách policie.cz a na jednotlivých pracovištích jsou viditelně vyvěšena oznámení s telefonními čísly, na kterých si občan individuálně dohodne způsob předání a vyřízení jeho podání nebo požadavku,“ dodává mluvčí Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, úřad, úřední, hodiny, Kraj Vysočina, Cizinecká policie, Jihlava, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní ředitelství na Vysočině hlásí změnu úředních hodin. Lidé by měli upřednostnit online komunikaci | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.