Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Gladiators si bez obtíží poradili s Bratislavou, v tabulce stále drží druhou příčku

Po třítýdenní pauze se Gladiators vrátili do Snapbacks ligy vítězně. V domácím zápase proti Bratislavě Monarchs neponechali nic náhodě a soustředěným a vyváženým výkonem dokráčeli k vítězství 21:0, čímž stále drží průběžnou dělenou druhou příčku tabulky.

Ze strany Gladiators nešlo o žádnou bezuzdnou přestřelku, ale o zkušený a komplexní výkon na obou stranách hřiště. První bodová akce domácích přišla záhy, útoku se dařilo posouvat míč po hřišti až do 2yardové pozice, kterou krátkým pasem na Dunovského zužitkoval quarterback Dundáček. Ve druhé čtvrtině se Bratislava zlepšila, ale na domácí to bylo pořád málo. Naopak, krátkým během navýšil skóre přímo Dundáček. Snahy hostů brzdila bezchybná defenzíva domácích, za zmínku stojí interceptions v podání Karbana a Hlacha. 

Třetí čtvrtina jako by okopírovala tu druhou. Útok Monarchs se pokoušel o návrat do zápasu, ale defenzíva Vysočiny odolávala. Podobně jako v předchozím případě, i tentokrát stál za navýšením skóre krátký Dundáčkův běh, který upravil skóre už na 21:0. Už potřetí touchdown potvrdil extra pointem Kodým. Nic zásadního se už do konce zápasu nezměnilo, Gladiators dokázali udržet čisté konto a dobře se naladili na příští týden, kdy je v Přerově čeká přímý souboj o osamostatnění se na druhém místě.   

Vysočina Gladiatros - Bratislava Monarchs 21:0 (7:0, 7:0, 7:0, 0:0)

Ohodnoť článek

Foto Petr Milfait

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga, Bratislava, Bratislava Monarchs, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators si bez obtíží poradili s Bratislavou, v tabulce stále drží druhou příčku | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.