Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Cestu za obhajobou titulu začali Gladiátoři vítězně, v Nitře vyhráli 20:42

Vysočina Gladiators vstoupili do nového ročníku Snapbacks ligy tou správnou nohou. Na hřišti nevyzpytatelného nováčka z Nitry neponechali nic náhodě a zvítězili přesvědčivě 20:42. Dobře se tak naladili na prestižní duel s Prague Lions, který se odehraje v sobotu v Jihlavě.

Nitra na začátku svého soupeře trochu zaskočila, když Bíro vrátil kick off hostů 88metrovým během přímo do end zóny. Za pár minut bylo ale srovnáno, když si první touchdownovou přihrávku v dresu Vysočiny připsal quarterback Pahos, který úspěšně oslovil bodujícího D. Caltu. Kratší přihrávku na získání vedení pak ve druhé čtvrtině od Pahose přijal Beran a dostal Gladiators do vedení, které následně úspěšným runem potvrdil running back Dunovský. Nitra však nezkladála zbraně, Kotora zachytil pas od Bútory a náskok soupeře před přestávkou snížil na 13:21.

Ve třetí čtvrtině týmy předvedly jedinou bodovou akci, když vysočinskému Bencovi stačil k dosažen í end zóny jediný yard. To, že vítězství si ze Slovenska odveze Vysočina, bylo zřejmé po touchdownu receivera Mašity. Domácí ještě korigovali akcí po ose Bútora - Bíro, ale to byla labutí píseň Rytířů. Poslední slovo si vzal opět Mašita, který opět zúročil přesnou ruku Pahose a upravil na konečných 20:42.

Nitra Knights - Vysočina Gladiators 20:42 (7:7, 6:14, 0:7, 7:14)

Ohodnoť článek

Foto Peter Pargáč, Nitra Knights

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga, Nitra, Prague Lions, Kraj Vysočina, Nitra Knights, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestu za obhajobou titulu začali Gladiátoři vítězně, v Nitře vyhráli 20:42 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.