Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihlavu čeká ve středu hokejbalový svátek, SK se v poháru představí proti špičkovým Pardubicím

Jihlavu čeká hokejbalový svátek. Ve třetím kole Českého ALPA poháru se domácí SK Jihlava na svém hřišti přivítá vicemistra Extraligy HBC Pardubice, v jejichž dresu bude k vidění řada reprezentantů a nejlepších hráčů České republiky. Unikátní zápas se odehraje 17. listopadu od 14 hodin na hřišti pod autobusovým nádražím.

V dresu Pardubic řádí například loni nejlepší střelec soutěže a reprezentant Jan Bílý, kapitán národního týmu Pavel Kubeš nebo brankář taktéž z nároďáku David Stárek. Loni druhý tým nejvyšší české soutěže trénuje prezentační trenér Mašík.

Jihlavu tak nečeká vůbec nic snadného, přesto se coby druholigový zástupce (poslední z Morava-Jih) pokusí vzepřít papírovým předpokladům. "Na zápas se všichni v kabině těšíme. Chtěli jsme při losu zvučného soupeře a teď k nám do Jihlavy dojede jeden z nejlepších týmů v České republice. Bude to velký svátek a doufám, že nás přijde podpořit hodně diváků," vyzývá kapitán Jihlavy Petr Král. "Je to velká výzva a my se budeme rvát. Soupeři zadarmo rozhodně nic nedáme," dodává bojovně.

SK Jihlava se do třetího kola Českého poháru dostal přes rezervu Bulldogs Brno po výhře 3:2 v prodloužení, následně zdolal i svého městského rivala Flyers poměrem 4:2. Pardubice coby nasazený tým v poháru začínají právě až od třetího kola. Pohár se hraje formou pavouka na jeden vítězný zápas. Pardubice Český pohár v roce 201 vyhrály a v roce 2016 vyhráli nejvyšší českou soutěž.

Ohodnoť článek

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, hokejbal, Český pohár, Jihlava, Pardubice, svátek, Česko, Alpa, soutěž, Popelka Biliánová, Pavel Kubeš, Petr Král

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavu čeká ve středu hokejbalový svátek, SK se v poháru představí proti špičkovým Pardubicím | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.