Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vzhůru do vody! V sobotu se v Jihlavě uskuteční tradiční závody handicapovaných plavců

Po dvou letech se Jihlava může opět těšit na plavecké závody handicapovaných Jihlavský ježek 2021. V sobotu 16. října bude na programu pět kategorií. Startérem bude paralympijský medailista Arnošt Petráček.

Loňský ročník nedovolil covid, letos se však tradiční plavecké závody Jihlavský ježek handicapovaných uskutečnit mohou. Sportovní zápolení se uskuteční již v sobotu 16. října na bazénu Evžena Rošického v Jihlavě, začátek je v 9 hodin. 

Soutěžit se bude v pěti kategoriích (50 m prsa, 100 m volný způsob, 50 m znak, 50 m volný způsob a 50 m vložený závod s asistentem), dalším lákadlem může být účast několikanásobného medailisty z paralympijských her Arnošta Petráčka, který se tentokrát ujme startovní pistole.  

Soupeřit mezi sebou budou kluby z Jindřichova Hradce, Kutné Hory, Prahy a samozřejmě početný jihlavský sportovní klub SK Vodomílek. Závody proběhnou pod záštitou Kraje Vysočina, Statutárního města Jihlavy a České unie sportu.

Ohodnoť článek

Foto SK Vodomílek | Zdroj SK Vodomílek

Štítky plavání, závody, Vodomílek, Jihlava, paralympijské hry, Arnošt Petráček, Evžen Rošický, Česká unie sportu, z.s., Praha, Kutná Hora, Jindřichův Hradec, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzhůru do vody! V sobotu se v Jihlavě uskuteční tradiční závody handicapovaných plavců | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.