Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Gladiators vstoupili do Kittfort ligy přesvědčivě, v Přerově vyhráli 28:6

Hráči Vysočiny Gladiators potvrdili v úvodním zápase Kittfort ligy amerického fotbalu roli favoritů a porazili Přerov Mammoths 28:6. O vítězství rozhodli ale Vysočina až ve druhém poločase.

Na výhře hostů měl velký podíl debutující quarterback Clark Hazlett, který hned v první útoku dokázal doběhnout do end zóny a otevřít skóre na 0:6. Gladiators se ale ve své nevyvarovali chybám a soupeře nechávali na dostřel. Ve druhé čtvrtině tak Mamuti vyrovnali po běhu Michala Stokláska a o chvíli později mohli jít dokonce do vedení, obrana Vysočiny předchozí chybu svého útoku napravila. A trest přišel vzápětí - Hazlett našel Jana Berana, který upravil na 12:6, další dva body přidal úspěšnou konverzí opět Hazlett.   

Důležitý moment zápasu přišel ve třetí čtvrtině, kdy Stoklásek našel dlouhým passem Filipa Novotného pro vyrovnávající touchdown, ale po přezkoumání akce došlo k jeho zrušení z důvodu faulu. Útok domácích už po zbytek zápasu nenašel recept na překonání obrany Gladiators a naopak ještě několikrát věnoval míč nebo dobrou pozici na hřišti soupeři. Gladiators se postupně rozehráli do očekávané formy a díky dvěma běhovým touchdownům Hazletta a Dunovského (a dvěma extra pointům Jana Bavloviče) si došli k jisté výhře 28:6.

Přerov Mammoths - Vysočina Gladiators 6:28 (0:6, 6:8, 0:7, 0:7)

Ohodnoť článek

Foto Vysočina Gladiators | Zdroj Česká televize, caaf.cz

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Kittford liga, Přerov, Přerov Mammoths, Kraj Vysočina, Jan Beran, Filip Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators vstoupili do Kittfort ligy přesvědčivě, v Přerově vyhráli 28:6 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.