Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Díky výhře nad Slavií patří Dukle sedmé místo S Pražany se utkají i v předkole play-off, začíná se v pátek

Dukla odehrála závěr základní části Chance ligy ve slušné formě a středeční výhrou nad Slavií Praha poměrem 4:2 si zajistila sedmou příčku v tabulce. Kvalifikovala se tak to předkola play-off, ve které už v pátek poprvé vyzve právě pražského soupeře.

První branka přišla až v 19. minutě, kdy jihlavský Karabáček zasunul puk do branky po pěkné Harkobusově nahrávce. Dlouhou dobu se poté skóre neměnilo, i když několikrát mohlo - Slavia několikrát nastřelila tyč Maláčovy branky, Dukla zase měla na svém kontě několik zajímavých přečíslení. Až ve třetí třetině navýšil skóre Bilčík nevinným nahozením od mantinelu a už na 3:0 upravil o tři minuty později Miškář, když usměrnil Hamanovu pobídku. Slavia se ovšem nevzdala a v poslední desetiminutovce se dvěma góly během dvou minut dostala na dostřel, prosadil se Žejdl, a Barák. Poslední slovo ale patřilo červenožlutým, Harkabus byl v přesilovce nekompromisní - 4:2.

HC Dukla Jihlava - HC Slavia Praha 4:2 (1:0, 0:0, 3:2)

Branky a nahrávky: 19. Karabáček (Harkabus, Haman), 45. Bilčík (Skořepa, Harkabus), 48. Miškář (Haman, D. Kolář), 56. Harkabus (Haman) – 52. Žejdl (Mrňa, L. Stehlík), 54. Barák (J. Brož, Všetečka). 

Rozhodčí: Wagner, Zavřel – Beneš, Štěpánek. Diváci: 794. 

Jihlava: Maláč – Haman, D. Kolář, F. Kočí, Bilčík, Dundáček, Vala, A. Dvořák – Karabáček, Skořepa (C), Harkabus (A) – Šik, Miškář, T. Havránek – Pořízek, Handl, Chlubna – V. Brož, Juda, Cachnín.

Slavia: Málek – Matyáš, Klikorka, Křepelka, Žovinec, Szathmáry, Hejda, Barák (A) – Kulda, Žejdl (A), Strnad – J. Brož, Knotek (C), Všetečka – L. Stehlík, Kern, Mrňa – Krliš, Havrda, Simon.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky výhře nad Slavií patří Dukle sedmé místo  S Pražany se utkají i v předkole play-off, začíná se v pátek | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.