Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přetahovaná v Kolíně dopadla lépe pro Duklu, která si díky dvěma bodům upevnila pozici pro play-off

Dukla zvládla další důležitý souboj o místenku do předkola play-off. Na ledě konkurenčního Kolína se skóre přelévalo, nakonec rozhodlo prodloužení, které dopadlo vítězně pro Jihlavu. Ta se posunula na devátou příčku.

První třetina byla v Kolíně hodně divoká. Domácí šli po půlminutě hry do vedení zásluhou Koukala, ale již v desáté minutě vedla Dukla po trefách Karabáčka na přední tyč a teči Kočího. Kolínští ale ještě do první sirény vyrovnali Sklenářem a ve druhé třetině se dokonce dostali znovu do vedení po trefě Koukala. Zanedlouho po něm se však prosadil jihlavský Skořepa a v tu chvíli jako by se uzavřela gólová stavidal. Zápas dospěl do prodloužení, které po 16 vteřinách ukončil hostující Karabáček, který v samostatném úniku mířil přesně mezi brankářovy betony. 

SC Marimex Kolín - HC Dukla Jihlava 3:4 po prodl. (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Koukal (Čáp), 17. Sklenář (Morong, Piegl), 27. Koukal (Novák, Král) – 6. Karabáček (Křehlík, Bilčík), 10. Kočí (Handl, Pořízek), 33. Skořepa (Karabáček), 61. Karabáček (Skořepa). 

Rozhodčí: Bejček, Čáp – Bohuněk, Pěkný. Diváci: 1001.

Kolín: Soukup – Aubrecht, Čáp, Piegl (A), Gaspar, Zajíc, Naar, Jelínek – Novák, Koukal (C), Král (A) – Sklenář, Matějček, Ouřada – Šedivý, Morong, Lang – Moravec, Korkiakoski, Pajer.

Jihlava: Beran – Kolář, Haman, Bilčík, Kočí, Vala, Dvořák, Vovsik – Havránek, Skořepa (C), Karabáček – Chlubna, Handl, Pořízek – Cachnín, Juda, Brož – Křehlík.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kolín, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přetahovaná v Kolíně dopadla lépe pro Duklu, která si díky dvěma bodům upevnila pozici pro play-off | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.