Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla přetlačila Litoměřice v prodloužení, v tabulce drží desátou příčku

Až na čtvrtý pokus dokázala Dukla v této sezóně bodovat s týmem Litoměřic. Ve 46. kole byl v Jindřichově Hradci k vidění vyrovnaný duel, v jehož prodloužení rozhodl o druhém bodu pro Jihlavu Fronk. Tým z Vysočiny je v tabulce desátý.

První třetina se obešla bez branek, skóre tak otevřel až ve 25. minutě domácí Dundáček, jehož střela prošla betony litoměřického brankáře. Severočeši však vyrovnali jen o chviličku později o pouhou minutu a půl později, když se k odraženému puku dostal nejrychleji Procházka. Další branky padaly až ve třetí třetině. Ve 44. minutě dostal hosty do vedení Šedivý, který využil pěknou křižnou přihrávku. Dukla však zareagovala o pět minut později, když Brožovi předložil kotouč Miškář. Zápas se rozhodl až v prodložení, šťastnější v něm byli díky další Miškářově asistenci a přesné střele Fronka Jihlavští. 

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Litoměřice 3:2 po prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 35. Dundáček (Handl, Fronk) 49. Brož (Miškář, Bilčík), 61. Fronk (Miškář) - 27. Procházka (Kuťák, Guman), 44. Šedivý (Procházka, Válek).

Rozhodčí: Kostourek, Jaroš – Zídek, Polák. Diváci: 503.

Jihlava: Neužil – Dundáček, Dvořák, Kolář, Vala, Bilčík, Chvátal – Harkabus, Miškář, Karabáček – Cachnín, Menšík, Chlubna – Pořízek, Handl, Fronk – Meluzin, Juda, Brož – Tecl.

Litoměřice: Běhula – Jebavý, Hampl, Němec, Výtisk, Holý, Šedivý, Kroupa, Černohorský – Procházka, Kuťák, Senčák – Válek, Jícha, Guman – Cikhart, Vitouch, Slavíček – Pártl.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla přetlačila Litoměřice v prodloužení, v tabulce drží desátou příčku | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.