Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla podruhé za sebou obdržela šest gólů, po prohře v Kolíně klesla na osmou příčku

Hokejová Dukla si s dobrou formou aktuálně netyká, z posledních sedmi zápasů vyhrála jen dva. Ve středu podruhé v řadě obdržela šest gólů, tentokrát na ledě Kolína, který nakonec vyhrál 6:1. Tým z Vysočiny se tak propadl na osmou příčku prvoligové tabulky.

Prvá třetina dlouho branku nepřinesla, ale na jejím konci se Kolín prosadil dvakrát během 26 sekund zásluou Moronga a Korkiakoskiho. Zkraje druhé části přidali Středočeši  třetí trefu, opět byl přesný Morong. Jiskru naděje vykřesal pro Duklu v polovině utkání Fronk hezkou ránou z pravého kruhu. Jihlavští se na chvíli vzchopili, ale vsítit další gól se jim nepodařilo. Třetí perioda se pak odehrávala výradně podle kolínských not. Nejprve domácí využili přesilovku pět na tři Ouřadou, pátou branku vstřelil Veselý a aby skóre na konečných 6:1 a svůj hatrick uzavřel v závěru Morong.

SC Marimex Kolín - HC Dukla Jihlava 6:1 (2:0, 1:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 16. Morong, 17. Korkiakoski (Ouřada, Křepelka), 23. Morong (Čáp, Zajíc), 42. Ouřada (Král, Veselý), 48. Veselý (Cibák, Zd. Král), 59. Morong (Veselý) – 31. Fronk (Dundáček) 

Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Maštalíř, Roischel. Diváci: 672.

Kolín: Růžička – Cibák, Čáp, Piegl (C), Křepelka, Zajíc, Jelínek – Veselý, Morong, ZKrál (A) – Sklenář (A), Korkiakoski, Ouřada – Síla, Matějček, Lang – Šedivý.

Jihlava: Beran – Dundáček, Kočí, Bilčík, Haman, Kolář, Dvořák, Jáchym – Jungwirth, Miškář, Šik – Harkabus (A), Skořepa (C), Fronk – Křehlík, Handl, Pořízek – Tecl, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kolín, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla podruhé za sebou obdržela šest gólů, po prohře v Kolíně klesla na osmou příčku | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.