Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukle derby hrubě nevyšlo, Třebíči podlehla vysoko 2:6. V tabulce je šestá

Dukle "domácí" zápasy v poslední době vůbec nejsou. V neděli nezvládla regionální derby s Třebíčí a konečná vysoká porážka 2:6 je už čtvrtou v řadě před vlastními fanoušky. V tabulce patří Jihlavě šesté místo.

Vstup do zápasu vyšel Dukle impozantně, na konci úvodní minuty doklepl Skořepovu střelu do prádné brány Harkabus. Třebíč se vyrovnání dočkala ve 14. minutě, když Bittner prostřelil Berana od modré čáry. Jihlava si vedení vzala o 40 vteřin později, když se v nepřehledné situaci na brankovišti soupeře nejlépe zorientoval Miškář - 2:1.

Třebíč se ale ve zbytku zápasu výrazně zlepšila. Její aktivita byla odměněna v polovině zápasu hned dvěma slepenými góly. Nejprve dokončil přesilovkovou souhru Dočekal, o minutu později se hezkou individuální akcí blýskl Holec. Stejný hráč krátce před druhou sirénou prostřelil jihlavského gólmana z mezikruží znovu - 2:4.

Dukle přestávka nepomohla, Třebíč hru kontrolovala i ve třetí periodě a vlastně nedovolila domácím na tři body ani pomýšlet. Na tříbrankový rozdíl zvýšil ve 44. minutě v početní převaze Psota, o dalších pět minut později stejný hráč obroužil branku a zavěsil backhandem na konečných 2:6. 

HC Dukla Jihlava - SK Horácká Slavia Třebíč 2:6 (2:1, 0:3, 0:2)

Branky a nahrávky: 1. Harkabus (Skořepa, Fronk), 15. Miškář – 14. Bittner (Holec, Furch), 29. Dočekal (Psota, Vodný), 30. Holec (Vodný, Forman), 39. Holec (Novák, Bittner), 44. Psota (Bittner, Vodný), 48. Psota (Forman). 

Rozhodčí: Hucl, Rapák – Bohuněk, Peluha. Diváci: 1436.

Jihlava: Beran (41. Wolf) – Dundáček, Bilčík, Kolář, Kočí, Dvořák, Haman, Chvátal – Jungwirth, Miškář, Šik – Harkabus, Skořepa, Fronk – Křehlík, Handl, Pořízek – Cachnín, Juda, Brož.

Třebíč: Jekel – Bořuta, Tureček, Forman, Hunkes, Poizl, Furch – Dočekal, Bittner, Psota – Holec, Vodný (A), Novák – Krliš, Michálek, Meluzín – Michalčuk, Šilhavý, Svoboda.

Ohodnoť článek

Foto Nela Dittrichová, HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Třebíč, hokej, první liga, SK Horácká Slavia Třebíč, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukle derby hrubě nevyšlo, Třebíči podlehla vysoko 2:6. V tabulce je šestá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.