Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla odčinila poslední porážku, v Sokolově vyhrála 2:1 a je pátá

Gólově nepříliš bohaté utkání 21. kola v Sokolově vyšlo lépe hostující Dukle. Ta dvěma brankami Patrika Miškáře ukořistila vítězství 2:1 a nechala tak zapomenout na dva dny starou porážku s Litoměřicemi. V neúplné tabulce je Jihlava pátá.

Největší šanci domácích v první třetině měl Kverka, ale Berana neprostřelil. Na druhé straně to zkoušel Beránek, nastřelil však jen tyč. červené světlo za brankářem Zajíčkem se tak rozsvítilo až ve 25. minutě, kdy Fronk zachytil rozehrávku Sokolova, předložil Miškářovi a ten nadvakrát rozvlnil síť.

Vyrovnání přišlo zády, když se v mlýnici před jihlavskou brankou nejlépe zorientoval Weinhold. Poslední třetina byla opatrná, rozhodující gól padl až v 55. minutě, kdy se nevídaným slalomem prosadil opět Miškář a zajitil tak import velmi cenných tří bodů na Vysočinu.

HC Baník Sokolov - HC Dukla Jihlava 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Weinhold (Rohan, Tomi) – 25. Miškář (Fronk), 55. Miškář (Fronk). 

Rozhodčí: Bejček, Květoň – Belko, Baxa. Diváci: 526. 

Sokolov: Zajíček – Tomek, Novák, Baláž, Pohl, Rulík, Weinhold, Krejčí – Vrhel, Kverka, Vracovský – Berka, Zadražil, Osmík – Tomi, Rohan, Jurčík – Švec, Novotný, Stehlík.

Jihlava: Beran – Dundáček, Bilčík, Kolář, Kočí, Dvořák, Haman – Beránek, Skořepa, Šik – Harkabus, Miškář, Fronk – Peš, Handl, Křehlík – Cachnín, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, hokej, první liga, FK Baník Sokolov, FK Dukla Praha, Patrik Miškář, FC Vysočina Jihlava, HC Stadion Litoměřice, HC Baník Sokolov, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla odčinila poslední porážku, v Sokolově vyhrála 2:1 a je pátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.