Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Army game Dukle moc nesedla. S Litoměřicemi prohrála 2:5 a klesla na šesté místo

Návrat do akce po reprezentační pauze Dukle příliš nevyšel. V pondělním zápase, ve kterém speciálními dresy připomněla Den válečných veteránů, nestačila na Litoměřice. Severočeši od počátku vedli a pohodlně dovedli zápas k výhře 5:2. Jihlava klesla na šestou příčku.

Už 9. minutě poslal Litoměřice do vedení jihlavský odchovanec Chlubna a ve druhé části se Stadion prosadil hned třikrát zásluhou dvou zásahů Kuťáka a jednoho Jíchy. Dukla korigovala stav až v závěru, kdy bylo rozhodnuto. Na začátku 59. minuty se trefil Tobiáš Handl a o dvaadvacet sekund později dal první gól za A-tým i junior Hynek Peš. Jihlavští zkusili ještě hru bez brankáře, ale kontaktní gól už nevsítili a naopak sami inkasovali na 2:5.

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Litoměřice 2:5 (0:1, 0:3, 2:1)

Branky a nahrávky: 59. Handl (Křehlík), 59. Peš (Handl, Kolář) - 9. Chlubna (Výtisk, Jícha), 25. Kuťák (Veber, Slavíček), 32. Kuťák (Procházka, Slavíček), 33. Jícha (Válek, Černohorský), 60. Holý. 

Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Štofa, Polák. Diváci: 576.

Jihlava: Maláč – Dundáček, Bilčík, Kolář, Kočí, Dvořák, Haman, Chvátal – Peš, Skořepa (C), Šik – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Handl, Křehlík – Cachnín, Juda, Brož.

Litoměřice: Král – Jebavý (A), Aubrecht, Výtisk (C), Veber, Hampl, Holý (A), Černohorský – Válek, Jícha, Chlubna – Procházka, Kuťák, Slavíček – Ton, Kracík, Svoboda – Cikhart, Pártl, Gajda.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, HC Stadion Litoměřice, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Den vzpomínek, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Army game Dukle moc nesedla. S Litoměřicemi prohrála 2:5 a klesla na šesté místo | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.