Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Čtvrtá výhra v řadě. Dukla otočila duel na Slavii a v neúplné tabulce je čtvrtá

Dukla ve středu ukázala velkou bojovnost a po obratu na Slavii slaví čtvrtou výhru v řadě. V neúplné tabulce Chance ligy se tým z Vysočiny po výsledku 3:2 vyhoupl na čtvrtou příčku.

Slavia byla v první třetině nebezečnější a dlouho nečekala ani na první gól. V 5. minutě Szathmáry dorazil do sítě Brožovu střelu. Dvougólové vedení zařídil pro sešívané Houška, který se opřel do puku na hranici kruhu. Dukla však víc nedovolila a v polovině zápasu snížila zásluhou Šika, který se prosadil překvapivou střelou z otočky.

Na 2:2 srovnal na začátku třetí třetiny Miškář, který objel slávistickou branku a nadvakrát rozvlnil síť. Rozuzlení přišlo v samotném závěru utkání. Pouhou půlminutu před závěrečnou sirénou si opuštěný puk našel na brankovišti opět Šik a stanovil tříbodový import na Vysočinu.   

HC Slavia Praha - HC Dukla Jihlava 2:3 (2:0, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 5. Szathmáry (J. Brož, Knotek), 20. Houška (Knotek, Žejdl) – 31. Šik (Cachnín, Bilčík), 43. Miškář, 60. Šik (Haman, Miškář). 

Rozhodčí: Grygera, Jechoutek – Beneš, Thuma. Diváci: 754. 

Slavia: Málek – Klikorka, Matyáš, Žovinec, Szathmáry, Hejda, Roth, Barák – Knotek, Žejdl, Závora – Všetečka, Růžička, J. Brož – Havrda, Kern, Simon – Mrňa, Poletín, Houška.

Jihlava: Beran – Dundáček, Bilčík, A. Dvořák, Haman, M. Jáchym, F. Kočí – Cachnín, Skořepa, Šik – Harkabus, Miškář, Fronk – Beránek, Seman, Pořízek – Křehlík, Juda, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto Nela Dittrichová, HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Slavia Praha, první liga, hokej, HC Slavia Praha, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, 1. česká hokejová liga, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtá výhra v řadě. Dukla otočila duel na Slavii a v neúplné tabulce je čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.