Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dukla byla blízko postupu, nakonec však dovolila Přerovu otočit. Rozhodne až pátý zápas série

Nechybělo mnoho a Jihlava již mohla slavit postup do prvoligového semifinále. Ve čtvrtém zápase série vedla v Přerově 0:2, ale slibný náskok neudržela a v prodloužení domácí dokonali obrat a vyrovnali na 2:2 na zápasy. O postupujícím tak rozhodne až čtvrteční duel hraný na Vysočině.

Do utkání vstoupila Dukla skvěle, už ve druhé minutě poslal Jihlavu do vedení Tomáš Harkabus a v polovině zápasu po gólu Matouše Menšíka vedla Dukla už 0:2. Poté ale přišly smolné momenty pro Duklu. Nejprve inkasovala zároveň se sirénou (nebo spíše po siréně) na konci druhé třetiny z hole Kubeše a v 52. minutě po odrazu od domácího Doležala bylo vyrovnáno. Napínavé utkání tak rozhodlo až prodloužení, které v 66. minutě ukončil domácí Jakub Svoboda. 

HC Zubr Přerov - HC Dukla Jihlava 3:2 po prodl. (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 40. Kubeš (Jakub Svoboda, Kudělka), 53. T. Doležal (Kubeš), 66. Jakub Svoboda – 2. T. Harkabus (Kowalczyk, Čachotský), 33. Menšík (Vítězslav Brož, F. Seman)

Rozhodčí: Čech, Wagner – Vašíček, Blažek.

Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, T. Doležal (A) – Š. Kratochvil, Süss, Goiš – Jan Svoboda, Pechanec, Herman – D. Indrák, F. Dvořák, Sebera.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Valenta, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, M. Juda, P. Čermák.

Stav série: 2:2.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, play-off, čtvrtfinále, HC Dukla Jihlava, HC Zubr Přerov, Jakub Svoboda, Kraj Vysočina, Tomáš Harkabus, Jan Svoboda, František Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla byla blízko postupu, nakonec však dovolila Přerovu otočit. Rozhodne až pátý zápas série | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.