Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jediný gól hokejového dramatu. Jihlavský Cachnín ukončil prodloužení, stav série je vyrovnaný

Souboj o druhý čtvrtfinálový bod se protáhl na 76 minut. Stejně dlouhé bylo i čekání na jediný gól utkání. Ano, urputnou bitvu mezi Jihlavou a Přerovem rozhodl až v 76. minutě Richard Cachnín, který tak čtvrtfinálovou sérii vyrovnal na 1:1. Třetí zápas se hraje v Přerově v pondělí.

Úvodní třetina utkání ze začátku nabídla větší aktivitu domácího týmu, v jejím v závěru však aktivitu, i díky dvojnásobné přesilovce, převzal Přerov.  Ve druhé periodě šancí přibylo, ale gólmani Zhukov s Klimešem se stále překonávali. Nejinak tomu bylo ve třetím dějství, střelecké pokusy si ne a ne prorazit cestu až do sítě. Rozhodlo tak nakonec až prodloužení, respektive jeho 76. minuta. V té chvíli se do puku z hranice kruhu opřel Cachnín a odšputnoval červenožlutou radost. Série se za stavu 1:1 stěhuje do Přerova.

HC Dukla Jihlava - HC Zubr Přerov 1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 76. Cachnín (Menšík). 

Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Zídek, Roischel. Diváci: 1 777. 

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Valenta, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, M. Juda, P. Čermák.

Přerov: Klimeš – Kubeš, Kudělka, Dluhoš, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C) – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, Jan Svoboda – T. Doležal (A), Süss, Goiš – Tadeáš Král, Pechanec, Herman – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Sebera – D. Indrák.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, play-off, čtvrtfinále, HC Zubr Přerov, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Jakub Svoboda, František Dvořák, Jan Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jediný gól hokejového dramatu. Jihlavský Cachnín ukončil prodloužení, stav série je vyrovnaný | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.