Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavský zimák bude v provozu do konce dubna. Na rozlučku přijede Sáblíková, Krpálek i Dominik Hašek

CZ LOKO Aréna, dřívější Horácký zimní stadion (HZS), má před sebou poslední týdny provozu. U této příležitosti se chystá velká rozlučková akce, na kterou do Jihlavy přijede řada známých osobností. Pokud vás toto zajímá, pak si do kalendáře poznamenejte 30. duben. Právě v tento den bude HZS fungovat naposledy.

Akce Grand finále – díky legendo bude jednou z největších na stadionu a nejen tam – doprovodné aktivity budou také v parku Smetanovy sady, do kterého se brány otevřou již v pravé poledne.

„V dubnu totiž vyprší klubu HC Dukla Jihlava licence na provozování CZ LOKO Arény. Zároveň nyní probíhá výběrové řízení na dodavatele demoličních prací a následné stavby nové Horácké multifunkční arény. Něco starého končí a něco nového začíná. A Dukla se chce s tím starým rozloučit se vší důstojnosti, která bývalému Horáckému zimnímu stadionu náleží,“ uvedl jednatel HC Dukla Jihlava Bedřich Ščerban, který se tentokrát místo pořadatelských míst postaví na led mezi vzácné hosty, kteří si v rámci akce odehrají exhibiční západ.

Zahraje i Divokej Bill

Na ledu proti sobě stanou kromě zmíněných legend i Viktor Ujčík, Patrik Augusta, Oldřich Bakus nebo novodobá legenda Tomáš Čachotský. „Bruslařský um si při zápase procvičí také olympijský medailista Lukáš Krpálek. Kromě něj bude mezi vzácnými hosty také rychlobruslařka Martina Sáblíková," láká na další známé sportovce Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. 

Moderátorem akce bude herec Jakub Kohák, návštěvníci se mohou těšit i na dva koncerty. V odpoledním programu se uskuteční kromě autogramiády také křest knihy Oldy Válka. „Večerní program doplní vyhlašování nejlepšího sportovce, sportovkyně a stavby dvacetiletí Kraje Vysočina," dodává mluvčí Daněk. 

Prodej vstupenek byl spuštěn v úterý 1. března dopoledne. Peníze z prodaných vstupenek půjdou na speciální účet, ze kterého bude v případě zrušení akce garantováno vrácení vstupného. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto | Zdroj Ježkovy oči

Štítky Horácký, zimní, stadion, loučení, hokej, veřejnost, demolice, HC Dukla, Jihlava, Martina Sáblíková, Lukáš Krpálek, Dominik Hašek, HC Dukla Jihlava, olympijské hry, Bedřich Ščerban, Patrik Augusta, Viktor Ujčík, Tomáš Čachotský, Jakub Kohák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský zimák bude v provozu do konce dubna. Na rozlučku přijede Sáblíková, Krpálek i Dominik Hašek | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.