Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla rozdrtila lídra, Litoměřice si z Jihlavy odvezly sedm gólů

Tak jednoznačnou záležitost nečekal snad nikdo. Poslední dobou byly výsledky Dukly lehce kolísavé, ale proti prvním Litoměřicím předvedla jeden z nejlepších výkonů sezóny a po výsledku 7:1 si zapsala cenné tři body do tabulky. V té se Jihlava dotáhla třetí Vsetín, ale má odehráno o dva zápasy více.

Vstup do utkání se přitom vydařil Litoměřicím, které otevřely skóre zápasu hned v úvodní minutě zásluhou Přikryla. Ve 12. minutě se ale na brankoviště rychle zorientoval Skořepa a vyrovnal. Půlminutu po obrátce stejný hráč strhl vedení na stranu Dukly, když využil bravurní akce Čahotského. Krátce před polovinou zápasu Cachnín tečoval Kachyňovu ráno a bylo to 3:1.

Poslední třetina se změnila v jihlavskou oslavu, vždyť v ní vstřelila čtyři branky. Juda našel ve 42. minutě opět Cachnína, o minutu později další hezkou akci zakončil Illéš. Gólovou čtyřminutovku zakončil přesnou tvrdou střelou Havránek. Povedený jihlavský večer zakončil další přesilovkou dorážkou produktivní Skořepa. 

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Litoměřice 7:1 (1:1, 2:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 12. Skořepa (L. Mareš, Čachotský), 21. Skořepa (Čachotský, Kowalczyk), 27. Cachnín (Vítězslav Brož, Kachyňa), 42. Cachnín (M. Juda), 43. Illéš (Skořepa, Kowalczyk), 46. T. Havránek (F. Seman), 58. Skořepa (T. Harkabus, Čachotský) – 1. R. Přikryl (Sihvonen, Válek).

Rozhodčí: Čech, Cabák – Otáhal, Vašíček.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, A. Rutar, Kachyňa, Eliáš, Zeleňák – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Havránek, F. Seman, Houška.

Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Černohorský, Výtisk (C), Klikorka, Jebavý (A), Martin Böhm, Kuboš – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, Kracík, Martin Procházka – Křehlík, Berka, Hauser – Smola, Rouha, D. Soukup.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Stadion Litoměřice, VHK Vsetín, Martin Procházka, Tomáš Král, Martin Böhm (Politiker)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla rozdrtila lídra, Litoměřice si z Jihlavy odvezly sedm gólů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.