Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla rozstřílela Vrchlabí, po výhře 9:2 ztrácí na druhé místo tabulky už jen bod

Tak střelecky vydařený večer se vyskytne opravdu jen jednou za čas. Hostující Vrchlabí vstřelilo v Jihlavě první a poslední branku, ale mezitím se jeho síť rozvlnila celkem devětkrát. Po vysoké výhře 9:2 si Dukla upevnila svoje třetí místo v Chance lize, na druhé Litoměřice ztrácí jediný bod.

Jako první skórovalo Vrchlabí zásluhou Matýse, ale Jihlava dokázala rychle odpovědět Brožem a do konce první třetiny otočili stav Houškou a Semanem. To jako by předznamenalo kanonádu ve třetině druhé. V ní padaly branky výhradně do vrchlabské sítě, postupeně se trefil Havránek, podruhé Houška, Cachnín, Eliáš a Fronk. Devátou hřebíček do rakve týmu hostů přidal v závěrečné periodě opět Havránek, výsledné skóre nakonec uzavřel vrchlabský Voženílek.

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Vrchlabí 9:2 (3:1, 5:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 12. Brož (Juda, Houška), 16. Houška (Mareš, Illéš), 18. Seman (Havránek), 21. Havránek, 27. Houška (Illéš, Fronk), 27. Cachnín (Kowalczyk, Juda), 32. Eliáš, 34. Fronk (Bilčík, Havránek), 48. Havránek (TS) – 12. Matýs (Zeman, Zdráhal), 52. Voženílek (Chalupa, Zdráhal). 

Rozhodčí: Ondráček, Micka – Horažďovský, Dědek. Diváci: 1 120.

Jihlava: Žukov (51. Černý) – Bilčík (A), Zeleňák, Mareš, Eliáš, Kowalczyk, Niko, Štochl – Havránek, Lichanec, Fronk – Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, Juda, Brož – Houška.

Vrchlabí: Štěpánek (21. Soukup) – Kajínek, Jelínek, Vála, Kynčl, Voženílek, Zdráhal, Oliva – Pochobradský, Chrtek, Heřman (A) – Chalupa, Kaut (C), Mrňa – Zeman, Urban (A), Matýs – Koffer, Machač, Kučera.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vrchlabí, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC Stadion Vrchlabí, 1. česká hokejová liga, HC Stadion Litoměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla rozstřílela Vrchlabí, po výhře 9:2 ztrácí na druhé místo tabulky už jen bod | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.