Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla jako první naplno bodovala v Přerově, v tabulce se posunula na třetí místo

První tým, který v této sezóně dokázal v Přerově naplno bodovat, je jihlavská Dukla. Stalo se tak dneska v rámci 21. kola Chance ligy po výhře 1:2, díky čemuž se tým z Vysočiny posunul na třetí místo tabulky.

V první třetině se Dukla jevila ne jako aktivnější, ale jako efektivnější. Ve 14. minutě se po brejku dorážkou prosadil Houška. Odchod do šaten byl pro hosty ještě veselejší, když rána od modré v podání čerstvé posily Štochla skončil v přerovské síti podruhé. V průběhu druhé třetiny ožili domácí a v 31. minutě propálil vše před sebou Kubeš. V závěrečněj dějství Přerovští opět nápor zesílili, ale i Dukla hrozila. Nakonec však už žádná branka nepadla a JIhlava si z MOravy odváží cenné vítězství. 

HC Zubr Přerov - HC Dukla Jihlava 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 31. Kubeš (Pšurný, Matěj Novák) – 14. Houška (Skořepa), 20. Štochl (Fronk, Houška)

Rozhodčí: Bejček, Marek – Otáhal, Roischel.

Přerov: Petrásek (21. Postava) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Ševčík, Krisl (C), Hrdinka – Süss, Pšurný (A), Sebera – Jan Svoboda, Herman, Jakub Svoboda – T. Doležal (A), M. Kratochvil, D. Indrák – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák.

Jihlava: A. Wolf (Žukov) – Bilčík (A), Zeleňák, L. Mareš, Eliáš, Kowalczyk, Niko, Štochl – M. Zadražil, T. Harkabus, Fronk – F. Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – Houška.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Zubr Přerov, 1. česká hokejová liga, Kraj Vysočina, Matěj Novák, Jakub Svoboda, Jan Svoboda, František Dvořák, Abraham Wolf, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla jako první naplno bodovala v Přerově, v tabulce se posunula na třetí místo | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.