Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vysočina na výhru v prvním kole nenavázala, v domácí premiéře remizovala s béčkem Olomouce 1:1

Na cennou výhru z Vlašimi fotbalisté Vysočiny v prvním domácím zápase nenavázali. Navzdory rychlému gólu proti béčku Sigmy Olomouc nepředvedli úplně povedený výkon a páteční druholigový zápas nakonec skončil remízou 1:1.

Domácím se vstup do zápasu nadmíru vydařil, už ve 3. minutě se ujali vedení po pěkné akci, když si s centrem Svobody neomylně hlavou poradil Zoubele - 1:0. Vedení však Jihlavští nedokázali proměnit v herní pohodu, byli to naopak hosté, kdo postupně získával půdu pod nohama a ostřelovali Jágrika v brance Vysočiny. Se svými pokusy dvakrát neuspěl Matoušek, gólově neprosadil Slaměna nebo prozatím Uriča. Posledně jmenovaný však ve 45. minutě zajistil zaslouženou poločasovou remízu přesnou střelou k tyči - 1:1.

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu, střel neubývalo, ale o vyložené šance se nejednalo. Za domácí zmiňme akrobatický pokus Lacka nebo Křišťálovu hlavičku, Hanáci kontrolovali příležitostmi Matouška a Slámy. Skutečně velké šanci si oba týmy připravili na poslední desetimutovku. Domácí Křivánek si položil i brankáře, ale poloodkrytou branku posléze netrefil. Na druhé straně v samotném závěru trefil Piňa tyč a dorážejícího Mikulenku vychytal Jágrik.  

FC Vysočina Jihlava - SK Sigma Olomouc B 1:1 (1:1)

Góly: 3. Zoubele – 45. Uriča

Rozhodčí: Volek - Hurych, Lakomý. Diváci: 478.

Jihlava: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, Svoboda (54. Peřina) – Tureček (80. Shudeiwa), Lacko – Fila (46. Piško), Araujo-Wilson (46. Křivánek), Selnar – Zoubele (68. Tall).

Olomouc B: Trefil – Slavíček, Bednár, Vepřek (C), Sláma – J. Matoušek (75. Mikulenka), Fabiánek (90+1. Grygar), Spáčil, Uriča (63. Galus) – Slaměna (63. Piña), Hadaš (75. Grečmal).

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Sigma Olomouc, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, HC Olomouc, SK Sigma Olomouc, Vlašim, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina na výhru v prvním kole nenavázala, v domácí premiéře remizovala s béčkem Olomouce 1:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.