Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po dvou zápasech stále stoprocentní, Vysočina vyhrála i v Ústí nad Labem

Dva zápasy, dvě vítězství. Takovou bilancí se po včerejší výhře v Ústí nad Labem pyšní fotbalisté Vysočiny. Na severu Čech skóroval Shudeiwa a Araujo-Wilson, domácí v samotném závěru jen snížili na konečných 1:2.

Po opatrnější úvodní desetiminutovce si Jihlava vybojovala první nadějnou situaci v podobě přímého kopu jen pár metrů za vápnem střelu Selnara dokázal brankář domácích vytěsnit mimo bránu. Po následný rohovém kopu a zmatcích v obraně Severočechů se k odraženému míči dostal Fares Shudeiwa, který střelou po zemi ve 13. minutě otevřel skóre zápasu – 0:1. Ústí se snažilo prudkou střelou Proška, tu ale vyrazil nad horní tyč Vejmola.

Po pauze se tlak domácích zvyšoval, Jihlavští však bránili zodpovědně a právě oni si vypracovali první gólovou příležitost druhého dějství - po přihrávce Vedrala se sám před odkrytou bránou zjevil Peřina, ale v stoprocentní příležitosti si neporadil a nastřelil pouze tyč ústecké branky. Severočehcům se na jihlavskou defenzívu nedařilo najít recept a když, dobře zasáhl stoper Vlček.

V samotném závěru byly ještě k vidění dvě branky. Nejprve se za Vysočinu v 89. minutě prosadil Justin Araujo-Wilson, který křižnou přízemní střelou zvýšil na rozdíl dvou branek a zaznamenal tak první soutěžní branku v jihlavském dresu. V nastavení ještě snížil Jiří Miskovič, který se trefil z přímého kopu rovnou do šibenice jihlavské branky a korigoval stav zápasu na konečných 1:2.   

FK Ústí nad Labem - FC Vysočina Jihlava 1:2 (0:1)

Branky: 90+2. Miskovič – 13. Shudeiwa, 89. Araujo-Wilson.

Rozhodčí: Krejsa – Flimmel, Pečenka

FK Ústí nad Labem: J. Plachý – Hudec (46. Chodora), Brak, M. Bílek, Strada (57. Alexandr) – Miskovič, Jiránek – Emmer (46. Krobot), Čičovský (68. Mechmache), Ogiomade – Prošek (77. Angelozzi). 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola (C) – T. Svoboda, Pojezný, T. Vlček, Křišťál – Tureček, Shudeiwa (85. Fila) – Arroyo (64. Křivánek), Selnar (75. Franěk), Peřina (85. Štefánek) – Vedral (75. Araujo-Wilson).

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FK Ústí nad Labem | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Ústí nad Labem, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FK Ústí nad Labem, Fares Shudeiwa, Česko, Jiří Miskovič, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou zápasech stále stoprocentní, Vysočina vyhrála i v Ústí nad Labem | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.