Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vítězná premiéra. Vysočina v prvním zápase sezóny porazila Varnsdorf 2:1

Fotbalová Vysočina vstoupila do nového fotbalového ročníku vítězně. V domácím zápase proti Varnsdorfu si vytvořila dvoubrankový náskok, o který se nakonec trochu bála, ale velmi důležité tři body a výhru 2:1 uhájila.

První gól zápasu mohl vstřelit Jakub Selnar, jeho rána z hranice vápna však těsně minula varnsdorfskou bránu. Stejný hráč si však spravil chuť ke konci poločasu, když si šikovně navedl míč a přesnou střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre. Z druhého poločasu uběhlo jen deset minut a domácí se radovali podruhé. Tentokrát to byl Luis Arroyo, který zacílil přesně k tyči. Severočeši utkání zdramatizovali až v závěru, když se z bezprostřední blízkosti prosadil Ondřej Bláha, na víc se však hosté nezmohli.

FC Vysočina Jihlava - FK Varnsdorf 2:1 (1:0)

Branky: 42. Selnar, 55. Arroyo – 90. Bláha.

Rozhodčí: Petřík – Černoevič, Vyhnanovský

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Křišťál, T. Vlček, Pojezný, T. Svoboda – Lacko (C) (46. Peřina), Shudeiwa (86. Tureček) – Arroyo (70. Křivánek), Zoubele, Selnar (78. Franěk) – Vedral (86. Araujo-Wilson).

FK Varnsdorf: A. Richter – M. Richter, Heppner (63. Penc), Zbrožek, M. Kubista (59. Ondráček) – Bláha, Žák – Rudnytskyy (C), Schön (59. Pajkrt), Kocourek (76. Lauko) – Velich (59. Šimon).

  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, Jakub Selnar, Luis Arroyo, Ondřej Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězná premiéra. Vysočina v prvním zápase sezóny porazila Varnsdorf 2:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.