Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Perný den na D1: provoz v úterý omezovalo celkem 16 nehod, nyní je dálnice již plně průjezdná

Po minulém týdnu, kdy se ozvalo jaro, se v tomto týdnu připomíná ještě zima. Své by o tom mohli vyprávět například řidiči na dálnici D1. Tam došlo k celkem 16 nehodám, které výrazně omezili provoz. Ještě v úterý navečer docházelo k vyprošťování havarovaného kamionu na 136. kilometru směrem na Prahu.

Policisté dneska zadokumentovali celkem 16 dopravních nehod. „Účast na nich mělo 25 nákladních vozidel, 8 osobních aut a 2 autobusy,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že takové množství havárií znamenalo obrovský nápor na policisty na integrovaném operačním středisku, vyčerpávající službu mají za sebou též policisté z dálničního oddělení Velký Beranov.

Počasí od dnešního brzkého rána komplikuje také cestování po dálnici D1. Tam došlo k hromadné dopravní nehodě, dva lidé se lehce zranili. Řidiči musí počítat se zdržením.

Vše o půl deváté odstartovala hromadná nehoda na 143. kilometru směrem na Prahu, do které bylo zapojeno na dvacet vozidel, okolo desáté hodiny pak došlo k nehodě dvou nákladních kamionů a autobusu na 152. kilometru ve směru na Prahu. Havárie nakonec rezultovaly v jedno lehké zranění. 

V úterý navečer docházelo k vyprošťování havarovaného kamionu, který byl částečně mimo těleso dálnice. „Specializované firmě se podařilo kamion vyprostit a ořetáhnout jej na krajnici,“ hlásila v 18:45 Čírtková. „Provoz na Prahu je obnoven.“  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, dálnice, D1, kolona, hromadná, počasí, policie, kamion, Vysočina, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Perný den na D1: provoz v úterý omezovalo celkem 16 nehod, nyní je dálnice již plně průjezdná | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.