Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Matka v Pacově zavolala policii na svého syna. Ten chodil do půl těla svlečený a vyčítal jí, jak ho vychovala

Rušno bylo v pátek 3. března u jednoho z domů v Pacově na Pelhřimovsku. O to se postaral silně opilý muž, který chodil svlečený do půl těla a navíc nadával své matce. Ta na něj nakonec ze strachu zavolala policii.

Vše začalo tím, že tento jednadvacetiletý muž chodil po silnici svlečený do půl těla a vykřikoval nesrozumitelné výrazy. „Kromě toho poté nezjištěným způsobem poškodil vstupní branku u domu. Následně se začal chovat agresivně vůči své matce, které začal vyčítal výchovu. Žena ze strachu, že se jeho agresivní chování bude stupňovat, zavolala na linku 158,“ líčí Dana Čírtková, mluvčí krajských policistů.

Když na místo přijela policejní hlídka, jednadvacetiletý muž měl pokračovat a stále vykřikoval slovní narážky nejen vůči své matce, ale také vůči policistům. Stále byl vysvlečený do půl těla. Vlivem silné opilosti měl muž nejistou chůzi, silně vrávoral, nekoordinoval svoje pohyby.

Museli použít donucovací prostředky 

„Muž neuposlechl výzvy policie, aby upustil od svého protiprávního jednání a začal okolo sebe rozhazovat rukama. Proto když opakovaně neuposlechl policejní výzvy, aby svého jednání zanechal, policisté použili donucovací prostředky, a to hmaty a chvaty a podezřelého zajistili. Následně převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodává mluvčí Čírtková.

Na alkoholtesteru se objevila hodnota 2,26 promile alkoholu v dechu. Jednadvacetiletý muž je teď podezřelý z přestupku, který policisté zadokumentovali.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky alkohol, promile, výčitky, nadávky, výchova, matka, syn, policie, 158, Pacov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka v Pacově zavolala policii na svého syna. Ten chodil do půl těla svlečený a vyčítal jí, jak ho vychovala | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.