Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž nechal spící dceru v kočárku u vstupu a šel se dívat na biatlonové závody ve Vysočina Areně

K mimořádné události v sobotu došlo v Novém Městě na Moravě, kde se koná světový pohár v biatlonu. Kolem půl třetí se u jednoho vstupu do Vysočina Areny objevil muž se dvěma dětmi a třetím dítětem v kočárku a domáhal se vstupu do areálu. Pracovníci bezpečnostní agentury mu vysvětlili, že podle návštěvního řádu tam nemůže s kočárkem jít. Muž tedy vzal dvě děti a pokračoval v cestě dovnitř areálu, kočárek se spící tříletou dcerou nechal stát u vstupu.

„Pracovníci bezpečnostní agentury okamžitě kontaktovali policejní hlídku se žádostí, aby celou situaci řešila a pokusila se vyhledat muže, kterému patří dítě v kočárku. Zhruba po dvaceti minutách se podařilo muže vyhledat a spolu s policisty se muž ke kočárku vrátil a kočárek i s dítětem si převzal," sdělila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Čtyřiačtyřicetiletý muž se svým neodpovědným jednáním zřejmě dopustil přestupku proti zákonu o sociálně právní ochraně dětí. Policisté z obvodního odděení v Novém Městě na Moravě přestupek zadokumentovali. Případ oznámí k dalšímu řešení místně příslušnému orgánu sociálně právní ochrany dětí.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky biatlon, Nové Město na Moravě, kočárek, dítě, policie, vstup

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věra Bystřická

Pane Janků, byl jste někdy ve Vysočina aréně při závodech SP? Pokud ne, tak se podívejte na televizní přenosy. Podle mne je docela "šichta" uhlídat v těch davech 2 malé děti, natož se někde prodírat s kočárkem. Nehledě na to, že na tribuny se nedostanou a tím pádem stejně nic neuvidí. A co se týká alkoholu, neviděla jsem nic, co by bylo tzv. přes čáru.

Pondělí, 6. března 2023, 10:18Odpovědět

Mirek Janků

A co je to za nesmysl, že se tam nesmí s kočárkem? To by se měli kompetentní osoby nad sebou zamyslet a udělat z arény "Family friendly area". Hlavně, že lidi tam mohou pod vlivem alkoholu, že?

Pondělí, 6. března 2023, 08:13Odpovědět

Muž nechal spící dceru v kočárku u vstupu a šel se dívat na biatlonové závody ve Vysočina Areně | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.