Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve Štokách havarovala řidička v Rapidu. Dostala smyk a předkem auta narazila do domu

Havlíčkobrodští policisté museli v sobotu 18. února kolem půl desáté dopoledne vyjíždět k dopravní nehodě, která se stala ve Štokách v místě tříramenné křižovatky silnice II/348 a místní komunikace. Na svědomí ji má jednatřicetiletá řidička osobního vozidla Škoda Rapid.

Ta jela ve směru od kruhového objezdu směrem k uvedené křižovatce, kde na hlavní pozemní komunikaci odbočovala vlevo směrem na Dobronín. „Při odbočování řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy svého vozidla a na mokrém povrchu vozovky dostala smyk, ve kterém přejela vpravo, kde narazila pravou přední částí vozidla do domu. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na vozidle Škoda a na poškozené fasádě a elektroinstalaci domu,“ sdělila k průběhu incidentu Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté při šetření okolností nehody zjistili, že vozidlo Škoda Rapid mělo platnou prohlídku technickou prohlídku do 14. února 2023. Během nehody se nikdo nezranil, policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, smyk, náraz, křižovatka, policie, Štoky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Štokách havarovala řidička v Rapidu. Dostala smyk a předkem auta narazila do domu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.