Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rušení nočního klidu a vulgarismy. Arogantní opilec střízlivěl na jihlavské záchytce

Jeden měl skoro tři promile a nemohl stát na vlastních nohou, druhý rušil noční klid a nechoval se zrovna pěkně. Dva opilci ve čtvrtek zaměstnali policii a skončili na jihlavské záchytce.

Ve čtvrtek 16. února krátce před půlnocí žďárští policisté řešili oznámení o značně opilém muži na Brodské ulici. Vulgárně pokřikoval, rušil noční klid, a tím budil veřejné pohoršení. 

„Muž ve svém jednání pokračoval i v přítomnosti policistů, kdy s hlídkou odmítal spolupracovat a byl arogantní. Přítomnost alkoholu u muže potvrdila i dechová zkouška, která vykázala hodnotu 2,10 promile alkoholu," sdělila policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Spáchal přestupek

Policisté šestadvacetiletého muže zajistili a odvezli ho na záchytku k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Na záchytce ve stejný den skončil také třiapadesátiletý muž, který ležel vedle chodníku na ulici Nová čtvrť ve Velké Bíteši. „Nebyl schopen vstát bez opory, vrávoral a padal. Policisté u muže provedli dechovou zkoušku s výsledkem 2,83 promile," dopnila další informace Michaela Lébrová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky alkohol, záchytka, agrese, opilec, policie, přestupek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rušení nočního klidu a vulgarismy. Arogantní opilec střízlivěl na jihlavské záchytce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.