Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Aktuálně ze Stonařova: Po nehodě kamionů by měl být provoz obnovený kolem 14. hodiny, odhaduje policie

, aktualizováno 31. ledna 2023, 10:49

V brzkých ranních hodinách došlo ve Stonařově na Jihlavsku, na silnici I/38, k dopravní nehodě, při níž se srazily dva kamiony. Úsek je pro ostatní řidiče neprůjezdný, k obnovení provozu by mělo, podle odhadů policie, dojít zhruba ve 14 hodin.

Jak novináře informovala mluvčí policie Michaela Lébrová, aktuálně v místě dopravní nehody probíhají práce k odstranění následků po nehodě.

„Komunikace je v místě i nadále uzavřená, kdy k obnovení provozu by mohlo dojít kolem druhé hodiny odpoledne. Ve směru ze Znojma stojí hlídka policie u křižovatky Kasárna, kde upozorňují řidiče na neprůjezdnou silnici v obci Stonařov. Vozidla mohou pokračovat ve směru na Třebíč, popřípadě osobní vozidla směrem na Telč. Ve směru od Jihlavy zastavují policisté vozidla na vyústění obchvatu u Rančířova," dodává Michaela Lébrová. 

Nový sníh a nárazový vítr komplikuje cestování po Vysočině od dnešního brzkého rána. Na řadě míst stojí kamiony, které nemohou vyjet kopec. Problémy se objevují  na silnicích vyšších i nižších tříd. „Proto apelujeme na řidiče, aby přizpůsobili rychlost a byli opatrní," vyzývá mluvčí policie. 

Na Vysočině přibyly další dopravní nehody. Kde všude stojí kamiony?

Vysočinu během uplynulých hodin zasypal nový sníh, a s tím jdou ruku v ruce dopravní problémy a také řada nehod, které se staly od brzkého rána. Problémy se sjízdností mají hlavně řidiči kamionů.

Policie od rána brzkého rána eviduje kolem 20 nehod. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, provoz, kamion, počasí, sníh, Stonařov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aktuálně ze Stonařova: Po nehodě kamionů by měl být provoz obnovený kolem 14. hodiny, odhaduje policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.