Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vážně zraněná řidička skončila v brněnské nemocnici. Při nehodě vznikla škoda za dvě stě padesát tisíc korun

Vážným zraněním skončila nehoda, která se stala v úterý 17. ledna v katastru Velké Bíteše. Řidička osobního auta musela být letecky transportována do brněnské nemocnice. Škodu policisté předběžně vyčíslili na dvě stě padesát tisíc korun.

K nehodě došlo před druhou hodinou odpoledne. Řidič osobního vozidla značky Chrysler jel od Velké Bíteše směrem ke křižovatce se silnicí II/379 a střetl se s osobním vozidlem Nissan To zastavilo z důvodu vzniklé dopravní situace před ním.

„Poté vozidlo Nissan skončilo v protisměru, kde se střetlo s nákladní soupravou složenou z tahače a návěsu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky Nissanu, která byla transportována leteckou záchrannou službou do nemocnice v Brně," sdělila policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Negativní dechová zkouška

Policisté provedli u řidičů nákladní soupravy a osobního vozidla Chrysler dechové zkoušky, jejichž výsledek byl negativní. U řidičky kvůli zranění nebylo možno provést dechovou zkoušku, proto byl zajištěn odběr krve v nemocničním zařízení.

„Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda ve výši dvě stě padesát tisíc korun. Dopravní nehodu nadále šetří," dodala Michaela Lébrová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, Brno, Velká Bíteš, nemocnice, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážně zraněná řidička skončila v brněnské nemocnici. Při nehodě vznikla škoda za dvě stě padesát tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.