Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nad narkomanem a dealerem heroinu a pervitinu z Humpolce spadla klec. Drogy prodal více než stokrát

Dva až deset let ve vězení teď hrozí nenapravitelnému muži, který v Humpolci distribuoval hned dva druhy drog – heroin a pervitin. Kriminalisté muže zadrželi minulý týden v chatové osadě poblíž Humpolce.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání zadrženého. „Jednačtyřicetiletý muž z Humpolce byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ řekl Pavel Nováček, vedoucí oddělení obecné kriminality.

Jak policisté zjistili, tento muž není v trestné činnosti žádným nováčkem, protože za drogovou činnost byl dokonce i ve vězení. „Muž je sám uživatelem drog,“ doplnila Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Jednačtyřicetiletý muž byl obviněn z toho, že v období od začátku letošního roku poskytoval dalším osobám pervitin a heroin. Drogy distribuoval na různých místech v Humpolci a jeho přilehlém okolí. Drogy od něho získali další lidé. „Pervitin a heroin jim celkem poskytl ve více než sto případech,“ vyčíslila Lébrová.

Nenapravitelný dealer skončil ve vazbě, soud muže ze zadržení propustil a nyní je stíhaný na svobodě. „Za trestnou činnost hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody od dvou do deseti let. Případ policisté nadále vyšetřují,“ uzavřela mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky dealer, droga, pervitin, heroin, narkoman, policie, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nad narkomanem a dealerem heroinu a pervitinu z Humpolce spadla klec. Drogy prodal více než stokrát | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.