Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dealerka pervitinu z Jihlavska už doobchodovala, za mřížemi ji hrozí až pět let

Kriminalisté zadrželi devětadvacetiletou dealerku z Jihlavska, která ve velkém obstarávala, přechovávala a následně prodávala pervitin. Byla již obviněna z trestného činu, za mřížemi jí hrozí až pět let.

K zadržení distributorky pervitinu došlo minulý týden v obci u Jihlavy, kde v současné době pobývá. Devětadvacetiletá žena skončila v policejní cele a čelí obvinění z trestného činu.  Za drogovou trestnou činnost hrozí ženě až pětiletý pobyt za mřížemi. „Byla obviněna z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ uvedl Josef Dufek, zástupce vedoucího oddělení obecné kriminality.

Žena je obviněna z toho, že nejméně od jara distribuovala na různých místech Jihlavy a jejího okolí dalším lidem pervitin. Drogy si obstarávala, přechovávala a prodávala. Pervitin poskytla zájemcům v desítkách případů. „Obviněná žena byla v minulosti již trestána, sama je uživatelkou drog,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Po provedení všech nezbytných úkonů kriminalisté obviněnou ženu ze zadržení propustili a je stíhána na svobodě. Případ kriminalisté dále vyšetřují.

Ohodnoť článek

Foto prevcentrum.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky pervitin, drogy, Jihlavsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealerka pervitinu z Jihlavska už doobchodovala, za mřížemi ji hrozí až pět let | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.