Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič v autě při předjíždění srazil ženu na elektrokole, ta se zranila. Policie hledá důležité svědky

Střet osobního auta s elektrokolem nyní šetří havlíčkobrodští policisté. Incident se odehrál v pátek 11. listopadu kolem 15. hodině na křižovatce ulic Nádražní a Čapkova ve Světlé nad Sázavou. Policie nyní hledá důležité svědky.

„Osmašedesátiletou ženu jedoucí na elektrokole značky Apache po ulici Nádražní, ve směru od ulice Josefodolská předjelo dosud nezjištěné vozidlo, kdy řidič vozidla ihned po předjetí cyklisty odbočil vpravo na ulici Čapkova, kdy tímto vjel do dráhy cyklistky tak, že došlo ke střetu pravé zadní části vozidla s elektrokolem. Řidič nezjištěného vozidla pokračoval dále v jízdě ulicí Čapkova. Po střetu s vozidlem cyklistka upadla a utrpěla zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Policisté provedli na místě dopravní nehody ohledání, šetření a zadokumentování,“ sdělila k incidentu mluvčí policie Michaela Lébrová.

Policisté se touto cestou obracejí s výzvou na případné svědky dopravní nehody, kteří viděli její průběh a měli by nějaké informace k řidiči a vozidlu, se kterým došlo ke střetu s cyklistkou.

Misto, kde došlo k dopravení nehodě, zdroj: Policie ČR

„Svědky žádáme, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158. Výzva je určena také řidiči, který se s cyklistkou střetl, aby se v zájmu objasnění okolností této dopravní nehody sám přihlásil na lince 158,“ vyzývá mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky řidič, kolo, elektrokolo, nehoda, incident, policie, svědek, veřejnost, Světlá nad Sázavou, cyklista, dopravní nehoda, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v autě při předjíždění srazil ženu na elektrokole, ta se zranila. Policie hledá důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.