Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Deset jednotek hasilo hořící traktor. Škoda se dostala skoro na milion

Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášený během pátečního požáru v areálu zemědělského družstva v obci Nyklovice na Žďársku. Podle informací od krajských hasičů tam hořel traktor.

„Hlášení o požáru v areálu zemědělského družstva v obci Nyklovice jsme na lince tísňového volání přijali v 10:15. Na místo události vyjelo deset jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že hoří traktor v přístavku u kravína. Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. Lokalizace požáru proběhla po jedenácté hodině dopoledne," uvedla k události Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Požár pak hasiči uhasili kolem 12. hodiny. Podle Musilové byla škoda vyčíslena na 800 tisíc korun, při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Požár zapříčinila technická závada na elektroinstalaci traktoru.

K požáru byli povoláni hasiči z Nyklovic, Bystřice nad Pernštejnem, Bystrého, Jedlové, Trpína, Olešnice, Dalečína, Jimramova, Víru a Štěpánova nad Svratkou. 
 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina | Zdroj HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, traktor, hasiči, zásah, Nyklovice, okres Žďár nad Sázavou, Bystřice nad Pernštejnem, Bystrý, Trpín, Dalečín, Jimramov, Vír

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Deset jednotek hasilo hořící traktor. Škoda se dostala skoro na milion | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.