Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z parkoviště někdo ukradl karavan, škoda je skoro 200 tisíc korun. Nevíte něco o této krádeži?

Třebíčští policisté šetří krádež karavanu, která se stala v době od úterý 20. září do sobotního dopoledne 24. září. S případem by mohla pomoci také veřejnost, na kterou se nyní policie obrací.

Zatím neznámý zloděj ukradl karavan odstavený na ulici Rafaelova, kde byl na parkovišti pod supermarketem. Majiteli tak způsobil škodu přibližně za 180 tisíc korun.

Popis karavanu

Jde o kategorii obytných přívěsů nad 750 kilogramů, má bílou barvu a rok výroby 1986. Bližší informace o karavanu jsou ZDE.

„Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po odcizeném karavanu,“ dodává Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Pokud máte informaci, kde by se karavan mohl aktuálně nacházet nebo jste zaznamenali jeho přesouvání, pak kontaktujte policii na tísňové lince 158. „Policisté uvítají také jakékoli informace vedoucí k dopadení pachatele a objasnění případu,“ vyzývá Kroutilová veřejnost.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky karavan, obytný, vůz, krádež, parkoviště, zloděj, pátrání, policie, veřejnost, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z parkoviště někdo ukradl karavan, škoda je skoro 200 tisíc korun. Nevíte něco o této krádeži? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.