Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Někdo se vloupal do myslivecké chaty, policie hledá dva muže na fotkách. Nevíte, o koho jde?

Policisté v souvislosti s vloupáním do myslivecké chaty v katastru obce Rovné na Žďársku hledají dva muže, kteří se v lokalitě pohybovali a jsou zachyceni na fotografiích. A současně se obrací na veřejnost, která by mohla s pátráním po této dvojici pomoci.

Vloupání se odehrálo v noci ze soboty 1. října na neděli v lokalitě nazvané Kříp. „Pachatel vnikl za užití násilí do myslivecké chaty, kterou prohledal, zničil vybavení chaty a odcizil lahve alkoholu. Svým jednáním způsobil majiteli škodu přes dvacet tisíc korun,“ doplnila mluvčí policistů Michaela Lébrová.

Po přijetí oznámení o vloupání začali policisté případ prověřovat a pátrat po pachateli. Provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a poškození cizí věci. Policisté shromažďovali získané informace a poznatky.

V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti mužů zachycených na fotografiích. Jedná se o dva muže.

„První z nich je štíhlé postavy, vysoký přibližně 170 centimetrů, oblečen ve světlé mikině s tmavým nápisem na zádech, tmavých kalhotách a na hlavě měl světlou kšiltovou čepici. Na nohou měl obuté tmavé sportovní boty. Druhý z mužů je štíhlé postavy, vysoký přibližně 180 centimetrů, oblečen v mikině a světlých kalhotách s tmavým pruhem na straně. Na hlavě měl kšiltovku a obutou měl tmavou sportovní obuv,“ dodává Lébrová popis obou mužů.

Policie žádá veřejnost, která dvojici mužů na fotkách pozná, případně, pokud lidé mají informace o tom, kde se muži aktuálně nachází, aby se přihlásili na tísňové lince 158. „Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Lébrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vloupání, myslivecká, chata, veřejnost, spolupráce, policie, okres Žďár nad Sázavou, Rovné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Někdo se vloupal do myslivecké chaty, policie hledá dva muže na fotkách. Nevíte, o koho jde? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.