Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tragická bilance. Při nehodách na Vysočině v prázdninových měsících zemřeli jako loni dva lidé

O letních prázdninách zemřeli při dopravních nehodách v Kraji Vysočina stejně jako před rokem dva lidé. Obě oběti si vyžádaly nehody, které se staly v srpnu. Od začátku roku zahynulo na silnicích v kraji 20 lidí.

Poslední smrtelná nehoda v regionu se stala 23. srpna na Pelhřimovsku, kde řidič osobního auta narazil mezi obcemi Milíčov a Nový Rychnov do stromu.

Úterní tragická nehoda. Nepřipoutaný řidič ve vysoké rychlosti nezvládl zatáčku a narazil do stromu, říká policie

Záchranné složky vyjížděly v úterý 23. srpna k tragické dopravní nehodě, při které vyhasnul život devětačtyřicetiletého muže v osobním autě. Dnes k tomuto incidentu policie přinesla nové informace.

Tragicky skončila i nehoda 13. srpna na dálničním nájezdu u Jihlavy. Zraněním při nehodě podlehl třiatřicetiletý řidič osobního auta, který vyjel na dálničním nájezdu ze silnice a narazil do stromu.

Třiatřicetiletý řidič, který v sobotu ráno havaroval na dálničním nájezdu, svým zraněním podlehl

Dopravní nehoda, která se v sobotu ráno odehrála na nájezdu na dálnici u Jihlavy, má bohužel tragickou dohru. Třiatřicetiletý řidič osobního vozu narazil do stromu a nic platná mu nebylo ani okamžité ošetření a transport do brněnské nemocnice.

Policisté v srpnu i červenci řešili na Vysočině kolem 420 nehod. V druhém prázdninovém měsíci bylo vedle dvou mrtvých při nich těžce zraněno devět lidí a 118 lehce. V červenci bylo těžce zraněných 11 a lehce zraněných 118. Celková škoda srpnových nehod byla vyčíslena na 28,3 milionu korun, o měsíc dříve přesáhla 30 milionů, v obou případech byla pod ročním průměrem.

Nejčastějšími příčinami nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem a nepřiměřená rychlost.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky úmrtí, nehoda, červenec, srpen, prázdniny, statistika, 2022, Vysočina, havárie, Kraj Vysočina, HC Dukla Jihlava, okres Pelhřimov, Milíčov, Nový Rychnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická bilance. Při nehodách na Vysočině v prázdninových měsících zemřeli jako loni dva lidé | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.